Retourneren

Als klant van Houthandel van Dijk heeft u gedurende 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling het recht om de overeenkomst, zonder opgaaf van redenen, te ontbinden en de gehele bestelling te retourneren en/of te ruilen. Na de periode van 14 kalenderdagen is de koopovereenkomst een feit. Indien u uw bestelling wilt retourneren bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij raden u dan ook aan om contact op te nemen met Houthandel van Dijk indien u uw bestelde producten wilt retourneren.

Wanneer u de bestelde producten wilt retourneren, zult u aan de volgende voorwaarden moeten voldoen:

  • Producten moeten worden geretourneerd in de originele verpakking (indien mogelijk)
  • Producten moeten worden geretourneerd in onsbeschadigde, onverwerkte, niet bestickerde en onbeschreven staat
  • Indien producten speciaal op maat zijn gemaakt, kan er helaas niet worden geretourneerd
  • Binnen 14 kalenderdagen dient er contact te worden opgenomen met Houthandel van Dijk (info@houthandelvandijk.nl) indien er producten moeten worden geretourneerd.

LET OP: Wanneer u producten wilt retourneren is het transport voor eigen rekening. Wanneer Houthandel van Dijk de bestelde producten moet ophalen, zal er €75,00 (inclusief BTW) in rekening worden gebracht.

Houthandel van Dijk zal de betaling van de geretourneerde producten, mits deze aan alle voorwaarden voldaan, binnen 14 kalenderdagen terugbetalen minus eventuele (transport)kosten.

Heeft u een andere vraag?

Neem dan snel contact met ons op!