Constructie platen

Kun je jouw product niet vinden?

Neem dan snel contact met ons op!

Meer informatie over constructie platen? Klik hier!

Constructie platen kopen

Bij Houthandel van Dijk ben je aan het goede adres voor verschillende constructie platen. Sterke constructie platen aanbieden tegen een voordelige prijs is ons dagelijkse streven. In onze webshop kun je gemakkelijk allerlei constructie platen kopen zoals underlayment, spaanplaat of OSB platen. 

Groot assortiment

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel van Dijk in staat om een groot assortiment constructie platen tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen constructie platen

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om je bestelling van (onder andere) constructie platen zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Bestel snel en voordelig uw bouw producten bij Houthandel van Dijk. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!