Over Houthandel van Dijk

Houthandel van Dijk

Houthandel van Dijk is een online houthandel en eigendom van twee broers uit Amersfoort die een passie hebben voor mooie hout- en bouwproducten. Met hun ervaring in de wereld van het hout, hebben ze als broers hun krachten gebundeld en samen het initiatief genomen om een online houthandel op te zetten. De belangrijkste missie van Houthandel van Dijk is om voordelig hout van mooie kwaliteit online aan te bieden en te bezorgen door heel Nederland. Door samen te werken met verschillende houtleveranciers is Houthandel van Dijk in staat om verschillende hout- en bouwproducten te leveren tegen een voordelige prijs. Bij de online houthandel voor de particulier bent u aan het goede adres voor een groot assortiment in hout- en bouwproducten! Vragen of opmerkingen? Neem dan snel contact met ons op!

Voordelen online houthandel

Bij Houthandel van Dijk profiteert u niet alleen van een voordelige prijs of van een sterke kwaliteit hout. Wij bieden meer en wij geven geven hier graag een opsomming van de andere voordelen. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op!

Snelle levering
Wij zullen alle bestellingen binnen 2 tot 6 werkdagen bij u thuis af te leveren. Een dag van te voren nemen wij contact met u op om het tijdstip van leveren te communiceren en de bestelling te controleren. Een bestelling boven de €1500,00 bezorgen wij gratis bij u thuis! Lees hier meer over onze bezorging.

Uitstekende service
Wij streven naar de hoogst haalbare klantvriendelijkheid en daarom hanteert Houthandel van Dijk het ‘uitstekende service’ principe: klant is koning. Samen zullen wij er alles aan doen om u alle voordelen te bieden wat betreft hoge kwaliteit hout en voordelige prijzen. Is er iets niet in orde of heeft u een vraag? Stuur ons een e-mail en wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen!

Hoge kwaliteit
Wij streven ernaar om uitsluitend hoge kwaliteit producten te leveren. Wij horen het graag wanneer u suggesties heeft voor betere of andere producten, zodat wij scherp blijven op de kwaliteit.

Veilig bestellen en betalen
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kunt u deze betalen via een Directe Bankoverschrijving of via iDeal. Dit zal in een veilige betaalomgeving plaatsvinden, zodat u geen risico loopt.

Overtuigd?

Ga dan snel naar onze winkel!