Hout

Kun je jouw product niet vinden?

Neem dan snel contact met ons op!

Meer informatie over hout producten? Klik hier!

Hout kopen

Bij Houthandel van Dijk ben je aan het goede adres voor verschillende hout producten. Sterk hout tegen een voordelige prijs is ons dagelijkse streven. In onze webshop kun je gemakkelijk verschillende soorten hout kopen en of bestellen. Geintresseerd in een vuren balk, rabat hout, potdeksel planken, vloerdelen of een ander type hout? Kijk hier boven en klik op een categorie!

Groot assortiment hout producten

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel van Dijk in staat om een groot assortiment hout producten tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Bestel snel en voordelig uw bouw producten bij Houthandel van Dijk. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!