Houtmateriaal

Kun je jouw product niet vinden?

Bekijk hier al onze producten!

Meer informatie ons houtmateriaal? Klik hier!

Hout kopen

Bij Houthandel van Dijk ben je aan het goede adres voor verschillende hout producten. Sterk hout tegen een voordelige prijs is ons dagelijkse streven. In onze webshop kun je gemakkelijk palen, balken, panlatten, planken, vloerdelen etc. bestellen. Voordelig hout kopen? Klik dan snel op één van de bovenstaande categorieën.

Groot assortiment hout

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel van Dijk in staat om een groot assortiment hout producten tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment hout producten? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen hout producten 

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om je bestelling van (onder andere) hout producten zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) binnen 2 tot 5 werkdagen thuis bezorgen. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Hout kopen? Bestel snel en voordelig uw bouw producten bij Houthandel van Dijk. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!