Eiken Tafels

Kun je jouw product niet vinden?

Neem dan snel contact met ons op!

Meer informatie over tafels? Klik hier!

Eiken tafel kopen

Bij Houthandel van Dijk ben je aan het goede adres voor prachtige tafels! Sterke en robuuste eiken tafels tegen een voordelige prijs. Deze prachtige eiken tafels en eiken tafelbladen zijn met vakmanschap in elkaar gezet. In onze webshop kun je gemakkelijk de gewenste maat, de kleur en verschillende onderstellen kiezen, kopen en bestellen.

Groot assortiment eiken tafels

Door met verschillende leveranciers samen te werken is Houthandel van Dijk in staat om een groot assortiment eiken tafels tegen voordelige prijzen aan te bieden. Mist u een bepaald product in ons assortiment van eiken tafels? Neem dan snel contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier.

Bezorgen van al uw hout- en bouwmaterialen!

In samenwerking met onze transporteur doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk proberen te verwerken. Wij zullen uw bestelling (na betaling) zo snel mogelijk gaan verwerken. De bestelde eiken tafel heeft een levertijd van ongeveer 3 tot 6 weken, omdat deze met de hand wordt gemaakt. Ben je benieuwd hoe wij je bestelling verwerken, waar wij bezorgen en wanneer wij langskomen ? Klik dan hier om verder te lezen.

Bestel snel en voordelig uw bouw producten bij Houthandel van Dijk. Ruime keus en een groot aanbod in voordelige hout producten!